Brannskap – sov trygt om natten

En brannsafe eller brannskap - også kalt dokumentskap - er i hovedsak beregnet på brannsikring av dokumenter samt enkel tyverisikring
 
Brannskap fra Ingeborg Beslag & Låssystemer gir deg en etterlengtet trygghet som gjør at du kan stole på at viktige dokumenter og annet oppbevares på en sikker måte – i tilfelle av brann eller andre uforutsette hendelser.
 
Ingeborg Beslag & Låssystemer er et mestergodkjent firma som leverer fleksible skreddersydde løsninger med brannskap til private, bedrifter og det offentlige. Du kan – med en av våre serviceavtaler – alltid være sikker på at alle systemer og alle løsninger er oppdaterte og veljusterte.
 
Vi arbeider i overenstemmelse med alle regler og sikkerhetsforskrifter og du kan trygt stole på oss når det gjelder alle våre løsninger som f.eks. brannskap, dørautomatikk, konsulenttjenester, prosjektering, montering av beslag, eller igangsettelse.
 
Hvis du har spørsmål om brannskap eller noen av de andre produktene våre, kan du ringe, sende e-post eller komme forbi kontoret vårt på Jessheim.