IBL sin historie
IBL ble etablert i september 1998 av Ingeborg Haukerud. Hun hadde da 9 års bred erfaring fra låsebransjen. Det første kontoret var i Grisroa I Nord-Odal og ”servicebilen” var en gammel Volvo.

Hus Ingebor Beslag og Låsesystemer
Bildetekst: Første kontoret på Grisroa i Nord-Odal

Volvo Ingeborg Beslag og Låsesystemer
Bildetekst: første servicebilen.

Utvikling
Firmaet vokste jevnt og trutt. Vi flyttet via kontorer og lager på Skarnes i 199-2001 til butikk på Kongsvinger fra 2001, avdeling på Jessheim fra 2003 og etter hvert sammenslåing og nye lokaler på Industrifeltet på Jessheim fra 2010. I 2013 feiret vi 15-årsjubileum med innkjøp av nye servicebiler:
Ingeborg Beslag og Låsesystemer 15 år
Bildetekst: IBL 15 år

Menneskene

IBL pr. 2017 består av en sammensveiset og fin gjeng med motiverte og kompetente medarbeidere, som er stolte av faget og firmaet de representerer. Pr. dags dato er vi seks som har vært ansatt i over 10 år og flere følger hakk i hæl.
Firmaet har siden 2000 vært godkjent som opplæringsbedrift og har tatt inn lærlinger siden da. Eier og styreleder Ingeborg Haukerud er landets eneste kvinnelige låsesmedmester, og siden 2012 har Mette Vik Habberstad vært daglig leder i firmaet. Videre har IBL et dyktig og aktivt styre bestående av Tone Foss By, daglig leder i Foss Fabrikker, og Elisabeth Aase, arbeidende styreleder i Aase Byggeadministrasjon.

Ingeborg Beslag og Låsesystemer sine ansatte på GaBildetekst: IBL sine medarbeidere på Gaustatoppen 16. august 2014.
Øverste rekke fra venstre: Sven Erik, Tore, Stian, André, Henrik, Idar, Joakim, Per. Nederste rekke fra venstre: Ingeborg, Janne, Mette, Magne, Trine. Ikke til stede da bildet ble tatt: Tor-Arne og Mona.