Ledig stilling

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS prosjekterer, leverer, monterer og har service på komplette løsninger av låser, beslag og adgangssystemer på nybygg og eksisterende bygg. Vi har spesialisert oss på gode komplette løsninger for kunden og opplever en stadig økning av oppdrag. Både som prosjekterende og som utførende leverandør av låser, beslag og adgangssystemer. Bedriften har 19 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike Vi er mesterbedrift, TrioVing sikkerhetssenter og medlem i foreningen Norske Låsesmeder.


Bedriften har nå 1-2 ledige stillinger som

SERVICETEKNIKER


Vi søker etter en med god fagkunnskap/erfaring, med bakgrunn innen låser, beslag og adgangskontroll/sikkerhetssystemer. Helst en som i dag arbeider i tilsvarende funksjon i sikkerhetsbransjen, eller låsbransjen. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrømselektroniker relevant. Du bør raskt være selvgående i montering av elektroniske løsninger innen lås og beslag

Arbeidsoppgaver vil være: Montering av og service på store og små sikkerhetssystemer med adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med kunden og kunne skrive en rapport på PC etter en vedlikeholdsrunde. Andre oppgaver kan være befaringer. 

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig, løsningsorientert, trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet på eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel og sertifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/ pensjonsordning og forsikringer i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen og etter hvert kunne være ansvarlig for egne prosjekter ute på bygget.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til eier/daglig leder Ingeborg Haukerud, tlf 41413933.

Søknad med CV sendes til Ingeborg Beslag & Låssystemer AS på e-postadresse: post@ibl.no Søknadsfrist: 12.2.2018