Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vår løsning - din trygghet!    

Brannskap / Dataskap

En brannsafe eller brannskap - også kalt dokumentskap - er i hovedsak beregnet på brannsikring av dokumenter samt enkel tyverisikring

Brannskap fra Ingeborg Beslag & Låssystemer gir deg en etterlengtet trygghet som gjør at du kan stole på at viktige dokumenter og annet oppbevares på en sikker måte – i tilfelle av brann eller andre uforutsette hendelser.

Ingeborg Beslag & Låssystemer er et mestergodkjent firma som leverer fleksible skreddersydde løsninger med brannskap til private, bedrifter og det offentlige. Du kan – med en av våre serviceavtaler – alltid være sikker på at alle systemer og alle løsninger er oppdaterte og veljusterte.

Vi arbeider i overenstemmelse med alle regler og sikkerhetsforskrifter og du kan trygt stole på oss når det gjelder alle våre løsninger som f.eks. brannskap, dørautomatikk, konsulenttjenester, prosjektering, montering av beslag, eller igangsettelse.


Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Personvernerklæring

Logg inn