Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vår løsning - din trygghet!    

Låsesmed

Låsesmed på Romerike og Ullensaker – Topp kvalitet, lokalt forankret.

Leter du etter en låsesmed på Romerike med kompetanse og erfaring?
Ingeborg Beslag & Låssystemer er en låsesmed som leverer komplette lås- og sikkerhetssystemer til både privat og næring. Våre oppdragsgivere er offentlige etater, næringsliv og private som holder til på Romerike, Oslo, Odalen og Kongsvinger . Blant våre tjenester finner du nøkkelfiling, montering av låsesystemer, dørautomtatikk, prosjektering og nøkkeladministrasjonsprogram. Våre erfarne fagfolk sørger for at alle våre tjenester utføres med den høyeste kvalitet.

En låsesmed har mange oppgaver, og noe av det viktigste er å sørge for sikkerhet i forhold til våre kunder og deres eiendeler. Derfor kan du også kjøpe brannskap, nøkkelskap o.l. hos oss. Med en låsesmed på Romerike og Ullensaker kan man være trygg på å få en kvalitetsbevisst lokalforankret mesterbedrift som kan levere komplette lås- og sikkerhetssystemer. Ingeborg Beslag & Låssystemer har lang erfaring som låsesmed på Romerike og Ullensaker, og gir personlig service.

Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Personvernerklæring

Logg inn