Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vår løsning - din trygghet!    

Ledige stillinger

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS (IBL) er en totalleverandør av sikkerhetssystemer til nybygg og eksisterende bygg. Vi prosjekterer, leverer, monterer, idriftsetter og har service på komplette løsninger av låser, beslag og sikkerhetssystemer. Med vårt slagord «Vår løsning – din trygghet», har vi spesialisert oss på gode løsninger for kunden, og opplever en stadig økning av oppdrag, i tråd med vår vekststrategi. IBL har 24 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike. Vi er mesterbedrift, TrioVing sikkerhetssenter, medlem i foreningen Norske Låsesmeder, FG-godkjent låsesmed og godkjent opplæringsbedrift.

IBL har nå 1-2 ledige stillinger som

SERVICETEKNIKER

Vi søker etter en med god fagkunnskap/erfaring, med bakgrunn innen låser, beslag og adgangskontroll/sikkerhetssystemer. Helst en som i dag arbeider i tilsvarende funksjon i sikkerhetsbransjen, eller låsbransjen. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrømselektroniker relevant. Du bør raskt være selvgående i montering av elektroniske løsninger innen vårt fag. 

Arbeidsoppgaver vil være: Montering av og service på store og små sikkerhetssystemer med adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med kunder og kunne skrive rapport på PC etter vedlikeholdsrunder. Andre oppgaver kan være befaringer. 

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig, løsningsorientert, trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet på eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel og serifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer. 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/ pensjonsordning og forsikringer i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen, og etterhvert kunne være ansvarlig for egne prosjekter ute på byggeplass.

Nærmere opplysninger får ved henvendelse til eier/daglig leder Ingeborg Haukerud, tlf. 41413933.

Søknad med CV sendes til Ingeborg Beslag & Låssystemer AS på mail til: post@ibl.no.

Søknadsfrist: Snarest.

 

Personvernerklæring

Logg inn