Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vår løsning - din trygghet!    

Om oss

IBL sin historie

IBL ble etablert i september 1998 av Ingeborg Haukerud. Hun hadde da 9 års bred erfaring fra låsebransjen. Det første kontoret var i Grisroa i Nord-Odal og ”servicebilen” var en gammel Volvo.

Hus Ingebor Beslag og Låsesystemer
Bildetekst: Første kontoret på Grisroa i Nord-Odal

Volvo Ingeborg Beslag og Låsesystemer
Bildetekst: første servicebilen.

Utvikling

Firmaet vokste jevnt og trutt. Vi flyttet via kontorer og lager på Skarnes i 1999-2001 til butikk på Kongsvinger fra 2001, avdeling på Jessheim fra 2003 og etter hvert sammenslåing og nye lokaler på Industrifeltet på Jessheim fra 2010. I 2013 feiret vi 15-årsjubileum med innkjøp av nye servicebiler:

Ingeborg Beslag og Låsesystemer 15 år
Bildetekst: IBL 15 år

Menneskene

IBL pr. 2020 består av en sammensveiset og fin gjeng med motiverte og kompetente medarbeidere, som er stolte av faget og firmaet de representerer. Pr. dags dato er vi seks som har vært ansatt i over 10 år og flere følger hakk i hæl.

Firmaet har siden 2000 vært godkjent som opplæringsbedrift og har tatt inn lærlinger siden da. Eier og daglig leder Ingeborg Haukerud er landets eneste kvinnelige låsesmedmester. Videre har IBL et dyktig og aktivt styre bestående av Gro Setereng Scheel, daglig leder i Filmkonsulentene AS, Eirik Larsen, daglig leder i Systemsikring AS  og Tom Undall, forretningsutvikler i Boyesen&Munthe AS.

Ingeborg Beslag og Låsesystemer sine ansatte på Ga
Bildetekst: IBL sine medarbeidere på Gaustatoppen 16. august 2014.
Øverste rekke fra venstre: Sven Erik, Tore, Stian, André, Henrik, Idar, Joakim, Per. Nederste rekke fra venstre: Ingeborg, Janne, Mette, Magne, Trine. Ikke til stede da bildet ble tatt: Tor-Arne og Mona.

Personvernerklæring

Logg inn